GĂĄ til innhold
Norsk – Norge
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Hvordan slette en bruker i TelluResponse?

brukeren må først deaktiveres før sletting.

Innlogget som teknisk administrator eller helseadministrator, kan du slette brukere ved å følge noen enkle steg:

  1. GĂĄ til brukerens profil.
  2. Klikk Rediger.
  3. SlĂĄ av Aktiv status, og velg Oppdater.
  4. NĂĄr profilen er deaktivert, blir Slett-knappen tilgjengelig.
  5. Klikk Slett for ĂĄ fjerne brukeren.

For å holde oversikt over brukere som er deaktivert før sletting, anbefaler Tellu å bruke taggen Frakoblet.

NĂĄr en bruker slettes i en gruppe med Responstjenester, fjernes vedkommende automatisk fra responssystemet sammen med alt tilknyttet utstyr. Slettingen synkroniseres pĂĄ samme mĂĄte som ved registrering, oppdatering og flytting